Service

Bij Pluijmen Dental vinden we service erg belangrijk. Dit heeft ertoe geleid dat we vanuit de klant denken en niet vanuit onszelf. Deze denkwijze heeft ervoor gezorgd dat wij ons als bedrijf flexibel opstellen met een “can-do” mentaliteit.

Haal- en brengservice

U kunt ons altijd bellen voor het halen van werk. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk naar u toe komen. Desgewenst kunnen wij ook afspreken dat we 2 maal daags op vastgestelde tijdstippen bij u langskomen.

Reparaties

Zijn eventuele reparaties voor 11.00 uur ‘s ochtends bij ons, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag retour komen.

KPT-werkzaamheden

Pluijmen Dental heeft KPT'ers in dienst die desgewenst naar uw praktijk kunnen komen en daar ter plaatse KPT-werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met hetzelfde genoegen ontvangen wij uw patiënten bij ons op het laboratorium, zodat dit u ruimte geeft voor andere werkzaamheden bij u op de praktijk.

Kleurbepalen

Patiënten kunnen voor kleurbepalingen verwezen worden naar ons laboratorium. Indien noodzakelijk maken wij dan een afspraak met de patiënt voor een kleurcontrole.

Mocht het wenselijk zijn, bijvoorbeeld door immobiliteit van de patiënt, komen wij ook naar uw praktijk.

Articulatoren

In ons laboratorium gebruiken wij Artex articulatoren. Deze articulatoren worden desgewenst kosteloos beschikbaar gesteld aan de klant, zodat zij zelf het werk ingearticuleerd kunnen beoordelen.